Uw evenement bij ons in goede handen!

Uw evenement, of het nu gaat om een congres, symposium, relatiedag of vergadering, dient natuurlijk tot in de puntjes georganiseerd te zijn. De inhoud is vanzelfsprekend bij u in goede handen. Voor alleĀ  omringende benodigdheden en activiteiten, zoals hosting, partnerprogramma’s of catering kunt u bij ProKwadraat terecht.

Lekker Leids, culinaire wandeling

De smakelijkste stadstour van Leiden! Maak kennis met de historie van de prachtige binnenstad van Leiden en geniet onderweg van uw diner in drie restaurants. Uitstekend inpasbaar als avondprogramma voor uw evenement in Leiden. Mogelijk voor een intiem klein gezelschap of grote groepen. Uitbreidbaar met een rondvaart of andere vorm van vervoer.

Broodje aap wandeling

Wat is waar? tijdens de Broodje Aap wandeling. Uitstekend geschikt als break tijdens uw evenement. Voor kleine en grote groepen staat onze gidsen voor u paraat.

Stadswandeling Leiden

Leiden is de stadswandelstad bij uitstek. Wij beschikken over een uitgebreid gidsenteam en kunnen in vrijwel alle moderne talen een rondleiding verzorgen.

Rondvaart Leiden

Met zoveel water in de stad zou het jammer zijn als u tijdens uw verblijf hier geen gebruik van maakt. Als een recreatieve rondvaart of een verplaatsing is per boot zeer goed mogelijk.